20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κοιτάζει και πάλι την περίπτωση του Παλομίνο της Αταλάντα ο Ολυμπιακός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο μεταγραφές από τότε που έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο ένας είναι ο Γκέρσον Μαρτίνς (εξτρέμ) και ο άλλος είναι ο Φραν Ναβάρο (σέντερ φορ).

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν θα σταματήσουν εδώ τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Υπάρχουν αρκετά ονόματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι, κυρίως κεντρικών αμυντικών, μιας και εκεί είναι που ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί.

Το πιο πρόσφατο όνομα που… παίζει στο ρεπορτάζ, είναι ενός αμυντικού που είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Ο Αργεντινός στόπερ, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκασπερίνι και αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει, μιας και μετά μόνο 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Σύμφωνα με τη «sportdelsud», ο Ολυμπιακός και η Σαλερνιτάνα είναι οι δύο ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Παλομίνο. Ένας πολύπειρος αμυντικός που σίγουρα μπορεί να δώσει βοήθειες στην ελληνική ομάδα, σε μία θέση που υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση.

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο βρίσκεται στο Μπέργκαμο και την Αταλάντα από το 2017 και έχει πάνω από 220 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό