20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κοινό επενδυτικό σχήμα έκπληξη με τον Χρήστο Χαρπαντίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα νέο σχήμα, όχι καλλιτεχνικό, αλλά επενδυτικό κατεβαίνει από σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός τραγουδιστής σύστησε από κοινού με τον Χρήστο Χαρπαντίδη, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες manager, μέχρι τα τέλη του 2022 πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος και πλέον αντιπρόεδρος της πολυεθνικής Philip Morris International, την Zebo Holding Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία. 

Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας ανέρχεται σε 160.000 ευρώ και οι δύο άνδρες έχουν εισφέρει μέσω των επενδυτικών εταιρειών που είχαν συστήσει πρόσφατα από 80.000 χιλ. ευρώ έκαστος. Σκοπός της Zebo Holding είναι παροχή υπηρεσιών χαρτοφυλακίου, δραστηριότητες σχετικές με συναλλαγές συμβάσεων χρεογράφων και αγαθών καθώς και υπηρεσίες εταιρειών επενδύσεων (σε μετοχές, χρεόγραφα, ακίνητα κλπ). 

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό εκπροσωπεί στην Zebo ως διαχειριστής ο δίδυμος αδελφός του Παύλος ενώ διαχειριστής είναι αυτοπροσώπως και ο Χρήστος Χαρπαντίδης. Οι εταιρείες μέσω των οποίων συμμετέχουν στην επενδυτική ο τραγουδιστής είναι η K Zeus Holding ενώ του Χρήστου Χαρπαντίδη η Bont Holding. 

Οι επενδυτικές εταιρείες

Και οι δύο εταιρείες συστήθηκαν πέρυσι και πιο δραστήρια είναι η Bont Holding του κ. Χαρπαντίδη. Σε αυτήν ο Έλληνας manager έχει εισφέρει την συμμετοχή του στο “Μy Αthlete”. Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του, το My Athlete είναι το πρώτο διεπιστημονικό κέντρο προσωποποιημένης άσκησης και διατροφής στην Ελλάδα. Στον πυρήνα του βρίσκεται μια ομάδα από προπονητές και ειδικούς φυσικής αγωγής και υγιεινής διατροφής που είναι υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση υπηρεσιών εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) με στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της υγείας, της φυσικής κατάστασης ή αθλητικής απόδοσης καθώς και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Αντίθετα η επενδυτική εταιρεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κ Zeus Holding, φαίνεται να μην έχει πραγματοποιήσει κάποια άλλη επένδυση μέχρι στιγμής. Και σε αυτή την εταιρεία όπου το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, διαχειριστής είναι ο αδελφός του καλλιτέχνη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό