18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κλοπ, αυτό θα πει «πονοκέφαλος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια μέσα σε διάστημα μόλις… 11 ημέρων, ο Γιούργκεν Κλοπ πρέπει να αντιμετωπίζει εκ νέου έναν τεράστιο «πονοκέφαλο» και οι «ρεντς» παίζουν σχεδόν όλη τους την χρονιά, αφού μπορούν να συνεχίσουν ή να… αποχαιρετίσουν και τις τρεις κούπες που τους απομένουν!

Η κατάκτηση του Carabao Cup απέναντι στην Τσέλσι διαβεβαίωσε το γεγονός πως ο Γερμανός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον σύλλογο με τουλάχιστον ένα τρόπαιο. Η ομάδα του παράλληλα βρίσκεται στο +1 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία της Premier League, είναι στη φάση των «16» του Europa League, ενώ έχει προκριθεί και στα προημιτελικά του FA Cup.

Οι αναμετρήσεις τώρα διαδέχονται η μία την άλλη και η Λίβερπουλ καλείται να διαχειριστεί μία πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, καθώς σε 11 ημέρες έχει να δώσει 4 ματς. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη (07/03, 19:45) στην Τσεχία απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την άλλη εβδομάδα (14/03, 22:00).

Η Λίβερπουλ έχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια ένα σπουδαίο ντέρμπι τίτλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» (10/03, 17:45), το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει τις πιθανότητες του κλαμπ να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Πώς ολοκληρώνεται, όμως, αυτό το δύσκολο πρόγραμμα; Με εκτός έδρας αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/03, 17:30), για μία θέση στους «4» του Κυπέλλου.

Το πιο θετικό νέο απ’ όλα για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι πως έχει επιστρέψει στη διάθεσή του ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ταξίδι στην Πράγα. Από εκεί και πέρα, εκτιμάται πως για όλο αυτό το διάστημα θα παραμείνουν εκτός οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον, Ντιόγκο Ζότα, Ράιαν Χράβενμπεργκ, Κέρτις Τζόουνς και φυσικά οι Ζοέλ Ματίπ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Στέφαν Μπαΐτσετιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό