19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με τους συνεργάτες της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απρόοπτο περιστατικό αντιμετώπισε η Μαρίνα Σάττι την Πέμπτη το μεσημέρι, το οποιο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πιο συγκεκριμένα η εκπρόσωπός της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ήταν καλεσμένη μαζί με την ομάδα της στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4», λίγε μέρες πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας.

Λίγο, όμως, πριν…  καθίσουν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, όλοι μαζί κλείστηκαν στο ασανσέρ των εγκαταστάσεων της κρατικής τηλεόρασης παρέα με την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν να θα μπορέσουν να φτάσουν στην ώρα τους.

Η Μαρίνα Σάττι, λοιπόν, μέσα απο το ασανσέρ, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εξήγησε τι είχε συμβεί: «Όπως ενημέρωσα και πριν, είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ της ΕΡΤ μαζί με την υπεύθυνη καλεσμένων. Δεν είναι κάτι. Προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω αλλά…Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε live στον αέρα στο «Στούντιο 4″. Θα βγούμε; Συντονιστείτε στις 4 στην ΕΡΤ να δούμε πού θα είμαστε», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Λίγη ώρα αργότερα η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό