18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κλείνει προσωρινά δρόμος λόγω μετρό

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην Καισαριανή. Λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό θα κλείσει προσωρινά (για δύο 24ωρα) κεντρικός δρόμος της περιοχής.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 3 Ιανουαρίου και στις 4 Ιανουαρίου 2024, καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δαμάρεως, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Αντιστάσεως, περιοχής Δήμου Καισαριανής.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηρώων Σκοπευτηρίου.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Η γραμμή 4

Υπό εξέλιξη είναι οι εργασίες της νέας γραμμής 4 του μετρό (Άλσος Βεΐκου-Γουδή) και συγκεκριμένα στα φρέατα στη Λεωφόρο Βεϊκου και στην Κατεχάκη. Εκεί, οι δίδυμοι «μετροπόντικες» «Αθηνά» και «Νίκη», αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της διάνοιξης των σηράγγων.

Οι δύο «μετροπόντικες» ΤΒΜ θα διανοίξουν συνολικά 12,8 χιλιόμετρα υπόγειων σηράγγων. Η νέα γραμμή 4 του μετρό, και συγκεκριμένα το τμήμα Α, Άλσος Βεΐκου-Γουδή, θα περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς, οι οποίοι θα κατασκευαστούν κυρίως υπογείως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό