20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κλείδωσε» την πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το κλειστό της Πυλαίας με 74-68 επί του ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Basket League και, πλέον, οι «πράσινοι» θα πρέπει ν΄ «αυτοκτονήσουν» στη συνέχεια για να χάσουν την πρώτη θέση της regular season.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και χρειάζεται ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να «σφραγίσουν» μαθηματικά την πρώτη θέση και να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα στα play off που θ΄ ακολουθήσουν.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» μετά το «διπλό» επί των «ασπρόμαυρων» θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για το επίσης εξ’ αναβολής ματς της Τρίτης (20/04) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».

Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η σημερινή ήταν η 2η ήττα στα 8 τελευταία ματς που έχει δώσει. Ντεμπούτο με τους γηπεδούχους στην Α1 έκανε ο 17χρονος Απόστολος Ρούμογλου, ενώ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης (13π.), Σέλβιν Μακ (11π., 8 ασ., 5 ριμπ.), Μάριο Χεζόνια (11π.), ενώ για τον ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ζερμέιν Λοβ με 14 πόντους.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό