17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κλαρκ: Δύσκολο να δούμε σύντομα πλήθη οπαδών στα γήπεδα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα είναι δύσκολο να προβλεφθεί το πλήθος των οπαδών -που είναι η ψυχή του παιχνιδιού- οι οποίοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στους αγώνες σύντομα».

Είναι ένα απόσπασμα από την επιστολή που ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας, Γκρεγκ Κλαρκ, απέστειλε στο διοικητικό συμβούλιο.

Η Premier League και η Football League ετοιμάζονται για μια επανεκκίνηση κεκλεισμένων των θυρών, όμως σύμφωνα με το BBC το αγγλικό ποδόσφαιρο προετοιμάζεται επίσης για το ενδεχόμενο διεξαγωγής της σεζόν 2020-21 χωρίς κοινό στα γήπεδα.

«Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρουμε πώς θα πάνε τα πράγματα», έγραψε ο Κλαρκ. «Αλλά με την κοινωνική αποστασιοποίηση για λίγο καιρό, αντιμετωπίζουμε ουσιαστικές αλλαγές σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοσύστημα».

Ο Κλαρκ προειδοποίησε ότι σε αυτή την περίπτωση, μια περικοπή του προϋπολογισμού κατά 75 εκατομμύρια στερλίνες θα είχε νόημα για τη φετινή περίοδο.

«Στη χειρότερη περίπτωση αυτό θα ήταν απαραίτητο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προκειμένου να αντισταθμιστεί το έλλειμμα των 300 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 340 εκατομμύρια ευρώ)», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό