17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κλίπερς: Ανανκοίνωσαν τον Πετρούσεφ, περιμένει να μάθει αν τον υπολογίζουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος άρχισε την σεζόν στους Σϊξερς, ωστόσο το μέλλον του ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Κλίπερς, λίγους μήνες μετά την υπογραφή συμβολαίου με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Ο ίδιος όμως δεν ξέρει ακόμα αν θα παραμείνει στην ομάδα, με το μέλλον του να είναι ακόμα αμφίβολο.

Η απόκτηση του, ήταν μέρος της ανταλλαγής των δύο ομάδων, με τους Κλίπερς να αποκτούν επίσης μεταξύ άλλων, τον Τζέιμς Χάρντεν.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα από την Καλιφόρνια, ο άλλοτε παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και της Αναντολού Εφές, είναι και επίσημα πλέον παίκτης των Κλίπερς. Στο NBA draft του 2021, είχε επιλεχτεί από τους Σίξερς στην θέση νούμερο 50 αλλά ο ίδιος παρέμεινε στην Ευρώπη. Στις 17 Ιουλίου του καλοκαιριού που πέρασε υπέγραψε τελικά με την ομάδα ωστόσο όπως αποδείχτηκε, η παραμονή του στην Φιλαδέλφεια δεν ήταν μακρά.

Ο 23χρονος ψηλός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση του φόργουορντ όσο και στην θέση του σέντερ, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας όπου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατέλαβε την δεύτερη θέση. Την περασμένη σεζόν με την φανέλα του ερυθρού Αστέρα, στην Euroleague, είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 0,7 ασίστ, 5,2 ριμπάουντ και 0,7 μπλοκαρίσματα σε 22:39 λεπτά συμμετοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό