25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στιγμές χαλάρωσης με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, πολιτικούς συντάκτες μοιράστηκε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, όπου είναι και υποψήφιος. Το «παρών» έδωσε και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

Στον Περισσό επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο Δ. Κουτσούμπας συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, «για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες», που – όπως τόνισε – συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» οι: Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκης, Μ. Ανδρουλιδάκης, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του, Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός και ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης, η Έρη Ρίτσου, η Σεμίνα Διγενή, η Λιάνα Κανέλλη, η Ελένη Ράντου, ο Β. Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη. Επίσης, παρευρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό