19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Με Κούνεβα, Ρίτσου, Γερασιμίδου και Μαρούδα στις Ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η Έρη Ρίτσου (κόρη του ποιητή Γ. Ρίτσου), η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου κι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας μεταξύ των υποψηφίων του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Τη γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση που εκδηλώθηκε απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ με τους μεγάλους αγώνες του λαού και τις νεολαίας» εκφράζει η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Διευκρινίστηκε επίσης από τον γενικό γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος ότι:

το 22% των υποψηφίων είναι από 25 έως 39 χρονών το 26% είναι από 40 έως 49 χρόνων το 33% είναι από 50 έως 59 χρόνων το 19% από 60 χρονών και πάνω

Μεταξύ αυτών και οι δύο νυν ευρωβουλευτές, Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος.

Συνολικά διεκδικούν την εκλογή τους στο Ευρωκοινοβούλιο 42 άτομα από διάφορους χώρους όπως των επιστημών και της έρευνας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αλφαβητικά τη λίστα αποτελούν οι:

Νίκος ΑγγελίδηςΠαναγιώτης ΑλωπούδηςΣτέλλα ΒαλαβάνηΣάββας ΒασιλειάδηςΜαρία ΓαβαλάΚατερίνα ΓεράκηΕλένη ΓερασιμίδουΚώστας ΓουλιάμοςΚατερίνα ΔεμέτηΚώστας ΙντζέςΠαναγιώτης ΚατίκαςΒαγγέλης ΚατσακούληςΓιώργος ΚεντρωτήςΙμπραήμ Κεραντζή ΙμπράμΙωάννα ΚολοβούΗλίας ΚονδύληςΤίνα ΚουζιάκηΔήμος ΚουμπούρηςΚωνσταντίνα ΚούνεβαΒικτωρία ΚούτσηΘοδωρής ΚωτσαντήςΡίζος ΜαρούδαςΚώστας ΜπασδέκηςΜάρκος ΜπεκρήςΒασίλης ΜπέλλοςΜπούτα ΠόπηΛευτέρης Νικολάου – ΑλαβάνοςΧριστίνα ΠαναγιωτακοπούλουΚώστας ΠαπαδάκηςΝίκος ΠαπαδόπουλοςΒάνα ΠατρινούΠαναγιώτης ΠολίτηςΈρη ΡίτσουΧριστίνα ΣκαλούμπακαΔήμητρα ΣταματέλουΓιώργος ΣτεφανάκηςΓιάννης ΤασιούλαςΤάσος ΤόκαςΒασίλης ΤομπουλίδηςΑνέστης ΤσουκαράκηςΚλειώ ΧριστοπούλουΝίκη Χρονοπούλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό