19.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κιπτσόγκε: Για ακόμα μία νίκη, στον major μαραθώνιο της Βοστώνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα 17 Απριλίου το ενδιαφέρον των φιλάθλων του στίβου επικεντρώνεται στη Βοστώνη και τον major μαραθώνιο της πόλης.

Κορυφαίοι και κορυφαίες δρομείς από ολόκληρο τον κόσμο θα τρέξουν στον μαραθώνιο της Βοστώνης, με τον Έλιουντ Κιπτσόγκε να κλέβει την παράσταση.

Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον μαραθώνιο, το οποίο πέτυχε στην τελευταία του κούρσα τον περασμένο Σεπτέμβριο τερματίζοντας σε 2:01.09, ετοιμάζεται για μία γρήγορη κούρσα έχοντας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για μία ακόμη εντυπωσιακή νίκη. Βέβαια, ο στόχος του Κενυάτη δρομέα είναι να κερδίσει και τους έξι major μαραθώνιους καθώς μέχρι στιγμής έχει κερδίσει του Λονδίνου και του Βερολίνου από τέσσερις φορές, του Τόκιο και Σικάγο και τώρα του μένουν μόνο ο μαραθώνιος της Βοστώνης και της Νέας Υόρκης. Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης δε θα έχει εύκολο έργο, φυσικά, αφού η κούρσα είναι γεμάτη γρήγορους δρομείς.

Και ο μαραθώνιος των γυναικών, βέβαια, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον αφού Μπερίsο και Τζεπκοσγκέι ξεχωρίζουν ενώ πολυαναναμενόμενη θα είναι και η εμφάνιση της Όμπιρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό