16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κινηματογραφικό συνεργείο πήγε για γύρισμα και βρήκε ένα… πτώμα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντόπισε το πρωί της Παρασκευής (16/2) στην Κάρπαθο, ένα κινηματογραφικό συνεργείο που βρίσκεται στο νησί για τα γυρίσματα μίας ταινίας.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στην περιοχή Παλάτια της νήσου Σαρίας βόρεια της Καρπάθου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στα ρούχα του άγνωστου ατόμου «δείχνουν» πως πιθανότατα πρόκειται για έναν πρόσφυγα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να περισυλλέξουν το πτώμα, ώστε να διενεργηθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής και να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Το Λιμενικό εντόπισε και διέσωσε 40 άτομα στη Γαύδο

Αξίζει να σημειωθεί πως τις πρωινές ώρες της Τρίτης (13/2), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων από στελέχη του Α.Τ. Γαύδου για τον εντοπισμό 40 αλλοδαπών (όλοι άντρες), στην παραλία «Τρυπητή» Γαύδου καθώς και μίας λέμβου.

Οι αλλοδαποί στεγάζονται σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας με μέριμνα του δήμου Γαύδου και πρόκειται να μεταφερθούν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Λιμενικό, συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 28 ετών, ως διακινητές των μεταναστών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και μια ξύλινη λέμβος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό