17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κινδύνευσε το συνεργείο του ΣΚΑΪ σε διαδήλωση υπέρ της Χαμάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεργείο του ΣΚΑΪ κινδύνευσε σε διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην πόλη Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη, με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαΐδη και τον οπερατέρ Σάββα Αϊδινίδη να βρίσκονται εν μέσω πυρών, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος των ισλαμιστών με το Ισραήλ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε πάει με τον οπερατέρ για να καλύψουν τη διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην Ναμπλούς. Ξαφνικά, επικράτησε ένταση και άρχισαν να πέφτουν πέτρες και μετά πυροβολισμοί στην οδό Αλ Κουντς νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (20.10.2023) το μεσημέρι.

Ο Χρήστος Νικολαϊδης και ο Σάββας Αϊδινίδης εγκλωβίστηκαν και βρήκαν καταφύγιο σε πολυκατοικία. Με ψυχραιμία ειδοποίησαν το ελληνικό και το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τους συναδέλφους τους, με τον δημοσιογράφο να δίνει το στίγμα του.

Με τη βοήθεια στρατιωτών του Ισραήλ κατάφεραν να φύγουν από το σημείο και να βρουν καταφύγιο στο ναό Φρέατος του Ιακώβ μέχρι να κοπάσει η ένταση. Οι δύο συνάδελφοι έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία τους.

Σοκαριστικά τα βίντεο από την περιοχή:

مراسل شبكة القدس: مواجهات مع قوات الاحتلال على شارع القدس في نابلس. pic.twitter.com/OwFDRGvbJV

— يَحْيَى 🇵🇸 (@yahialvb) October 20, 2023

تغطية صحفية:”قوات الاحتلال تقتحم شارع القدس في نابلس بالتزامن مع المواجهات المندلعة في المكان”. pic.twitter.com/4Py3R6mOOr

— فلسطين بوست (@PalpostN) October 20, 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό