20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/07 έως 08/08

Ειδήσεις Ελλάδα

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 10/7, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έως την επόμενη, στις 8/8. 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή στους τομείς της καριέρας, των οικονομικών και των σχέσεων, όπου τουλάχιστον οι δυο πρώτοι θα έχουν ριζική βελτίωση. Αναμένεται μάλιστα μια… προαγωγή, αύξηση των απολαβών ή κέρδη και συμφωνίες/συνεργασίες με θετικές προοπτικές. Αν είσαι μόνος/η, συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες για να κάνεις σχέση. Ίσως βρεις τον/ην υποψήφιο/α σύντροφο σε μια κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα βρεις τρόπους να εκφράσεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στο ταίρι σου. Στην υγεία σου όμως θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός/η, κυρίως στην ποσότητα και την ποιότητα της διατροφής σου.  

Βούβαλος 

Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα καλή για σένα και μάλιστα αρκετοί τομείς της ζωής σου θα παρουσιάσουν ανοδικές τάσεις. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς άγχος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και  συναδέλφους ή ανώτερους θα είναι αρκετά καλή. Επιπλέον, θα υπάρχει οικονομική ρευστότητα, ενώ, αν είχες κάνει κάποια επένδυση, θα αποδώσει. Οι οικονομικές προοπτικές φαίνονται υγιείς. Θα υπάρξουν καλές αποδόσεις στις προηγούμενες επενδύσεις. Γενικά, θα σου δοθεί η αίσθηση της επιστροφής στην κανονικότητα, οπότε προσπάθησε να περάσεις αυτό το διάστημα ευχάριστα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, στους φίλους και τα άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.  

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό