21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κιλκίς: Στους 4 ο αριθμός των νεκρών στο τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και ο τέταρτος επιβάτης του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με λεωφορείο το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους.

Ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί, όμως δυστυχώς κατέληξε. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν οι άλλοι τρεις επιβάτες του ίδιου οχήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 49 από τους 81 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, που έφερε πινακίδες Σερβίας, ενώ για ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που επέβαιναν σε δεύτερο επιβατικό ΙΧ, που ενεπλάκη στο δυστύχημα μετά τη σύγκρουση του πρώτου ΙΧ με το λεωφορείο.

Στο λεωφορείο επέβαιναν Σέρβοι που κατευθύνονταν για διακοπές στην Ασπροβάλτα. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος. Στην αντίθετη κατεύθυνση κινείτο το ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου, το Ι.Χ. έπεσε πάνω στο τουριστικό όχημα και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ανατραπεί και να πέσει σε κανάλι, βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Σύγκρουση λεωφορείου με δύο Ι.Χ. στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων – 3 νεκροί, στο νοσοκομείο 24 άτομα

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Ι.Χ. μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ένα άλλο Ι.Χ. που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους ενεπλάκη στο τροχαίο. Στο δεύτερο όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν μία γυναίκα από τη Σερβία και το παιδί της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό