20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κιβωτός του κόσμου»: Αποκλειστικά ο μάρτυρας του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι του εκμυστηρεύτηκε ο 19χρονος για όσα φέρεται να πέρασε

Αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ και στον Μίλτο Σακελλάρη μίλησε ο μάρτυρας του 19χρονου που προχώρησε σε καταγγελίες κατά του ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμου» πατήρ Αντώνιου, αποκαλύπτοντας όσα του εκμυστηρεύτηκε ο φίλος του, τα οποία και έχει καταθέσει.

Ο μάρτυρας αναφέρεται σε συζήτηση που είχε με τον 19χρονο φίλο του, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε για τον πάτερ Αντώνιο ότι «του αρέσουν τα αγοράκια. Πριν έναν χρόνο που πήγα στον Βόλο, ξεκίνησε να μου βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, με έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, να του βάζω τα παπούτσια, καμιά φορά του έβγαζα και τα ρούχα κλπ».

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Στη συνέχεια ο μάρτυρας τονίζει ότι ο 19χρονος του είχε πει ότι «πάντα κάθε βράδυ ο πατήρ Αντώνιος με κρατάει στο δωμάτιό του και αν δεν κοιμηθεί δεν μπορώ να φύγω. Μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει, στο πίσω μέρος του σώματός μου. Με βάζει να του κάνω μασάζ και άλλα τέτοια».

Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του έλεγε ο φίλος, ο οποίος του ζήτησε να μην ανοίξει το στόμα του να πει όσα του εκμυστηρεύεται.

Ωστόσο, περίπου έναν μήνα μετά, υποστηρίζει ότι έγινε και ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας ενός σκηνικού με τον πατέρα Αντώνιο και ένα παιδί που βρισκόταν στο δωμάτιό του, όταν μπήκε για να του πάει φαγητό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό