15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κηφισιά: Οι Κροάτες τα «μπέρδεψαν» για τον Μιλίσεβιτς, τελικά έρχεται Ελλάδα για εκείνη ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιβαν Μιλίσεβιτς θα συνεχίσει μεν στην Ελλάδα, όχι όμως για τον Πανσερραϊκό όπως ισχυρίζονταν οι Κροάτες αλλά για την Κηφισιά.

Tων Γιώργου Ντυμένου, Βασίλη Μπαλατσού

Στην «εξίσωση» του Πανσερραϊκού έβαλαν χθες (3/1) τον Ιβάν Μιλίσεβιτς τα ΜΜΕ στην Κροατία, καθώς αρκετά εξ’ αυτών μετέδωσαν πως ο Βόσνιος αριστερός μπακ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ συμφώνησε με τα «λιοντάρια» και θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.

MILIČEVIĆ LEAVES LOKOMOTIVA!

Ivan Miličević has joined the Greek side Pansseraikos for an undisclosed fee.

The left-back made 82 appearances for the club, contributing 1 goal and 14 assists.#Lokomotiva #Miličević #Pansseraikos pic.twitter.com/ynxt919TfS

— Croatian Football (@CroatiaFooty) January 3, 2024

Ομως το ρεπορτάζ… λέει άλλα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό ο 25χρονος διεθνής με τις Under της χώρας του ναι μεν θα συνεχίσει στην πατρίδα μας αλλά για λογαριασμό της Κηφισιάς, αφού μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών υπάρχουν προχωρημένες, σχεδόν «τελειωμένες», επαφές. Επί της ουσίας γίνεται λόγος για ολοκληρωμένο, κατά μία πηγή, deal.

Ο Μιλίσεβιτς που μετρά ως τώρα 14 εμφανίσεις και τρεις ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας, έχει μεταξύ άλλων παίξει στο παρελθόν στις Ζελέζνιτσαρ, Σιρόκι της Βοσνίας, ενώ με την Λοκομοτίβα έχει 14 ασίστ και 2 γκολ σε 83 εμφανίσεις του.

Αυτόματα η ομάδα ενισχύεται σε μία κομβική θέση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό