17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Όλα δείχνουν ΑΕΚ για Πλάνιτς. Απ´ το ίδιο πρωτάθλημα οι 2 υποψήφιοι παρτενέρ, βλέπει σοβαρά την τριάδα στόπερ ο Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα


sasdragongr – 20/7/2022 18:03

Αγαπητέ lackystrike

Διάβασα όλα σου τα σχόλια. Συμφωνώ κατά 90%, αλλά ταυτόχρονα διαπιστώνω πως φάσκεις και αντιφάσκεις. Και εξηγώ συγκεκριμένα.

Ενώ γράφεις πως οι σκάουτερ φέρνουν τους καλούς παίκτες, ταυτόχρονα κατηγορείς το Μελισσανίδη γιατί δεν κράτησε Γιακουμάκη, Λιβάγια, Μπακασέτα. Νομίζω πως υπεύθυνος για τους παίκτες είναι ο… ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητής (πρώτα) και οι σκάουτερ και Τ.Δ. (ύστερα). Ελπίζω πως μέχρι εδώ είμαστε σύμφωνοι.

Δουλειά του Μελισσανίδη είναι να τα σκάει για να πάρει παίκτες που του προτείνουν και είναι αποδεκτοί από τον προπονητή. Ελπίζω πως και σε αυτό είμαστε σύμφωνοι.

Κοίτα τώρα το παράλογο της σκέψης σου:

Γιακουμάκης: Στις 24 Ιανουαρίου του 2019 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς. Προπονητής ο Ουζουνίδης.

Λιβάγια: Από το καλοκαίρι του 2020, μας τα είχε κάνει μπαλόνια (υπογράφω – δεν υπογράφω, στα αρ@@δια μου σε γράφω λένε στο χωριό μου) και στο τέλος έφυγε ελεύθερος και τον Ιούνιο πήγε Χάϊντουκ με την οποία είχε συμφωνήσει από Δεκέμβρη. Προπονητής ο Χιμένεθ, που όμως δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. Και όταν δεν μπορεί αυτός που σε ξανάκανε ποδοσφαιριστή, τότε δεν μπορεί κανένας.

Μπακασέτας: Τον Ιούνιο του 2019, πήγε στην Αλάνιασπορ. Προπονητής ο Καρντόσο που δεν του ταίριαζε ο Τάσος στο Football Manager που αυτός είχε σχεδιάσει στον Η/Υ, γιατί μέχρι εκεί ήταν άξιος.

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για ευθύνες των Τ.Δ. γιατί εκεί θα πρέπει να κάνουμε σεπούκου (χαρακίρι) σαν τους Ιάπωνες.

Άρα ο Μελισσανίδης έκανε αυτό που ζήτησαν οι αρμόδιοι.

Βέβαια θα μου πεις πως και σε κάποιες περιπτώσεις το πήρε επάνω του (Τσούμπερ, Γαλανό, Αραούχο) και σε άλλες τα έσκασε χοντρά (Λιβάϊ, Στάνκοβιτς, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ). Όμως σε μία ομάδα που θέλει και πρέπει να λειτουργεί Ευρωπαϊκά ο Πρόεδρος μόνο τα σκάει. Δεν μπορεί να ανακατεύεται.

Συνεπώς άδικα του τα χώνεις και εσύ και αρκετοί άλλοι. Το έκανα και εγώ το 2018 που αντί να βάλει τα λεφτά από την Ευρώπη στην οομάδα, τα έβαλε στο γήπεδο. Σήμερα όμως καμαρώνω για το Σπίτι μας και βλέπω πως κάνει και αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα. Και είμαστε ακόμη στα μισά. Καλό απόγευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό