16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κετσετζόγλου: Μετά το πρώτο γκολ όλα είχαν τελειώσει για τον ΠΑΟΚ, θύμισε Περέιρα ο Λουτσέσκου, αλλά το ματς το έκανε πιο εύκολο για την ΑΕΚ (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην απρόσμενα άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και την καθοριστική συνεισφορά που είχε σε αυτήν ο… Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η προσπάθεια του Ρουμάνου (με τη βόλτα αλά Βίτορ Περέιρα πριν τη σέντρα) να πειράξει το μυαλό της «Ένωσης» και του κόσμου απέτυχε.

Υπογράμμισε, δε, ότι ο τρόπος που έπαιξε το παιχνίδι (με επιμονή στο build up που θύμισε Καρντόσο) έστρωσε βούτυρο στο ψωμί των «κιτρινόμαυρων», ανεξάρτητα από το αν θα έπαιρναν ούτως ή άλλως τη νίκη.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι δεν μπορείς να βρεις παίκτη της ΑΕΚ που να υστέρησε από το χθεσινό ματς, ξεχωρίζοντας ωστόσο την περίπτωση του Μοχαμάντι, που εξαφάνισε τον Νάρεϊ και δείχνει επίσης μεταμορφωμένος από τον Αλμέιδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό