23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Θα παίξει με Κηφισιά ο Γκαρσία-Δικαίωση Μελισσανίδη για Μάνταλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιβάι Γκαρσία ετοιμάζεται για επιστροφή στο Κηφισιά-ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Σίγουρος για τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με την Κηφισιά εμφανίστηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω πως ο Γκαρσία θα μπει στην αποστολή και θα παίξει, ώστε να είναι βασικός με τη Μαρσέιγ. Πιθανότατα θα είναι αλλαγή. Ο Αραούχο δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Σιμάνσκι και ο Γκατσίνοβιτς θα εκτίσουν ποινές», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Κάλενς δεν αποκλείεται να παίξει, δεν ξέρω μήπως παίξει και ο Μήτογλου, για να ξεκουραστούν Βίντα και Μουκουντί. Δεξιά θα είναι ο Ρότα, αριστερά ο Μοχαμάντι, στο κέντρο ο Γιόνσον, φαντάζομαι με τον Πινέδα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν είναι απίθανο να βάλει τον Γαλανόπουλο ή τον Μάνταλο. Αριστερά θα πάει πιστεύω ο Πισάρο, δεξιά θα είναι ο Ελίασον ή ο Άμραμπατ, ανάλογα ποιον έχει στο μυαλό του ο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ. Και μπροστά το πιθανότερο είναι να δούμε τον Τσούμπερ με τον Πόνσε».

Παράλληλα, σχολίασε την επέκταση συμβολαίου με τον Πέτρο Μάνταλο. «Θα κλείσει δωδεκαετία στην ομάδα. Είναι ο μόνος που έχει μείνει από την Β’ Εθνική. Το 2021 ήταν αποφασισμένος να φύγει από την ΑΕΚ, είχε γίνει αφόρητη η κατάσταση με την κριτική μιας μερίδας οπαδών, αλλά ο Μελισσανίδης τον κράτησε μόνος του, με την έγκριση και του Αλμέιδα. Πλέον είναι πολύ καθοριστικός, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ και έχει τέσσερις τίτλους. Είναι μια δικαίωση του Μελισσανίδη», τόνισε.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό