29.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κετσετζόγλου: Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Παναθηναϊκό – Τελική προσφορά για Κικάνοβιτς (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Πέμπτης (05/01) και τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ. Αρχικά, σχολίασε τα εξής: «Η ομάδα επέστρεψε χθες. Η είδηση είναι ότι μπήκε κανονικά ο Μάνταλος στην προπόνηση και θα είναι στην αποστολή. Τα ντέρμπι δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Κακά τα ψέματα. Έτσι ξεπερνιέται πιο εύκολα και μια γκέλα. Δεν μένεις πίσω, όταν έχεις τέτοιο ματς. Έγινε η ανάλυση που έπρεπε, ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Ρότα: «Ο Ρότα έχει ίωση. Να δούμε αν θα βγει αρνητικός. Είναι 5 μέρες ο χρόνος που πρέπει. Θα καλυφθεί. Το θέμα είναι αυτό, το αν θα μπορέσει να κάνει μια καλή προπόνηση. Από τις εξετάσεις που θα κάνει σήμερα, θα φανεί. Αλλιώς θα παίξει ο Σιντιμπέ. Στο ματς αυτό εκτίθεται γιατί κάνει όσα κάνει ο Ρότα, χωρίς να έχει ταχύτητα και φυσική κατάσταση του Ρότα. Αν κάνει πιο επιλεκτικά ανεβάσματα, θα μπορέσει να είναι καλός. Δεν είναι παλαίμαχος. Απλά δυστυχώς στην ομάδα δεν έχει μπορέσει να παίξει μέχρι τώρα τόσο καλά. Η ΑΕΚ ανεβάζει πολύ τις γραμμές της και θέλει επιστροφές καλές. Πρέπει να κάνει κάποια πράγματα πιο συμβατά ο Σιντιμπέ. Είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια».

Για την πιθανή 11άδα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ο Βίντα θα παίξει νομίζω. Η 11άδα θα εξαρτηθεί από το αν ο Ρότα θα παίξει. Αν είναι διαθέσιμος. Κατά τα άλλα, θα είναι οι Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί στην άμυνα. Δύο αμυντικά χαφ, οι Γιόνσον και Σιμάνσκι. Με την εμφάνιση του Άμραμπατ στα Γιάννενα, θα είναι βασικός δεξιά πάλι. Αραούχο και Γκαρσία θα είναι μπροστά. Δεν θα αλλάξει μπροστά το δίδυμο. Και αριστερά ο Πινέδα. Αυτά βλέπω».

Για το αν ο Τομ Φαν Βέερτ μπορεί να είναι στην αρχική 11άδα: «Βασικός σέντερ φορ είναι ο Γκαρσία από την αρχή της χρονιάς. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Τον έχει δικαιώσει τον Αλμέιδα. Ο Φαν Βέερτ έχει αποκτηθεί για να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει ό,τι έκανε στη Λαμία. Πολύ χρήσιμος παίκτης, αλλά ο προπονητής θεωρεί βασικό σέντερ φορ τον Γκαρσία. Οι Μάνταλος, Τσούμπερ και Φερνάντες θα είναι στον πάγκο. Το σημαντικό είναι το αν θα έχει τον Ρότα και να είναι πιο αποτελεσματική η ΑΕΚ, στις φάσεις που θα έχει. Δεν θα της βγουν τόσες πολλές όσες στα Γιάννενα. Τελείως διαφορετικό παιχνίδι το ντέρμπι. Οι ομάδες ξέρουν πολύ καλά η μία την άλλη. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Θα κριθεί στο ποιος θα εκμεταλλευτεί τον δικό του, τρόπο παιχνιδιού».

Για τους Ισιάγκα Σιλά και Μπέντζι Κικάνοβιτς, υπογράμμισε: «Ο Σιλά είναι αριστερός μπακ. Δεν το βλέπω σίγουρο ότι θα πάρει αριστερό μπακ. Για τον Κικάνοβιτς, είναι πολύ καλή η προσφορά που έχει κάνει η ΑΕΚ και περιμένει πλέον. Είναι κοντά, αλλά όχι στα λεφτά που θέλουν οι Αμερικανοί. Ο παίκτης θέλει να έρθει και χειρίζεται την περίπτωσή του, με τον μάνατζερ του. Πιστεύω μπορεί να τον αποκτήσει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό