20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κετσετζόγλου: Αργότερα πιθανό «μπαμ» από ΑΕΚ, προέχουν οι βασικές μεταγραφές (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο, εφόσον προκύψει και η σχετική ευκαιρία, για ηχηρή μεταγραφή από την ΑΕΚ άφησε ο Κώστας Κετσετζόγλου, αλλά όχι άμεσα.

«Αν θα γίνει ένα ‘μπαμ’ πιστεύω πως θα είναι μεσοεπιθετικό και θα γίνει πιο μετά. Αυτή τη στιγμή προέχει η απόκτηση των δύο βασικών μεταγραφών που απομένουν, του στόπερ και του σέντερ φορ», τόνισε.

«Η Μακάμπι Χάιφα κάνει μια τρίτη προσπάθεια για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πλάνιτς. Αν δεν συμφωνήσει και τώρα, πιστεύω πως θα υπογράψει στην ΑΕΚ σαν ελεύθερος για του χρόνου ή ακόμη και τώρα με αγορά. Η ΑΕΚ μιλά πάντως με άλλους αμυντικούς και θα πάρει έναν, δεν αναμένεται να πάρει και τρίτο στόπερ. Ο σέντερ φορ θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, λίγο πιο ψηλός και βαρύς, που θα έχει καλά τελειώματα και έφεση στο γκολ. Να σημειώσουμε ότι υπολογίζεται πολύ για την επίθεση και ο Λιβάι Γκαρσία», πρόσθεσε.

Όσο για τον Ντομαγκόι Βίντα και τον Κώστα Γαλανόπουλο που προπονήθηκαν χθες στα Σπάτα είπε: «Ο Βίντα είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι στην αποστολή για Κύπρο και πιστεύω πως θα τον δούμε λίγο στο φιλικό με την Ομόνοια. Ο Γαλανόπουλος πάει καλά και στην αρχή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος».

Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό