19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κετσετζόγλου: Ανάλογα με τις εισηγήσεις του Αλμέιδα μπορεί να γίνουν έως και τέσσερις μεταγραφές στην ΑΕΚ – Τι ισχύει με Καμπά και Φαν Φέερτ (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ενδεχόμενο να κάνει η ΑΕΚ αρκετές κινήσεις ακόμα στις μεταγραφές (παρόλο που οι βασικές ολοκληρώθηκαν) υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ν’ αποκτηθούν ακόμα δυο επιθετικοί: Ένας που να μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους υπάρχοντες και ένας καθαρός σέντερ-φορ.

Εξήγησε λοιπόν τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε ν’ απασχολήσει ο Σορί Καμπά, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης Φαν Φέερτ (που έχει μεν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αλλά θα ήταν δύσκολη μια διαπραγμάτευση με τον Βόλο στο τέλος των μεταγραφών).

Όσο για το δεξί μπακ, τόνισε ότι υπάρχουν σκέψεις να γίνει… προληπτικά μια κίνηση, ώστε να υπάρχει μια ακόμα επιλογή εκτός του Ρότα και να μπορεί ο Αλμέιδα ν’ αλλάξει, αν χρειαστεί, τη διάταξη. 

Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό