16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεραυνός σκότωσε και τραυμάτισε ποδοσφαιριστές εν ώρα αγώνα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ στη Βραζιλία, αφού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κεραυνός σκότωσε έναν ποδοσφαιριστή και άφησε άλλους έξι τραυματίες πίσω του! Ο 21χρονος Κάιο Ενρίκε χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ έπαιζε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι μεταξύ της Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα και της Ουνιάο Τζαπιρένσε ντε Τζαπίρα, για την 1η φάση του Περιφερειακού Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Βραζιλίας.

Σοκ στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κεραυνός σκότωσε έναν ποδοσφαιριστή και άφησε άλλους έξι τραυματίες πίσω του. Σύμφωνα με το «Globoesporte», ακόμα έξι αθλητές τραυματίστηκαν από τον κεραυνό και χρειάστηκε να διακομισθούν στα επείγοντα του πλησιέστερου νοσοκομείου.

«Είδαμε κεραυνούς που έπεσαν κατευθείαν. Υπήρχαν αρκετοί παίκτες που ήταν γύρω από την μπάλα και ο κεραυνός χτύπησε μόνο έναν. Έπεσαν όλοι, άλλοι σηκώθηκαν και άλλοι έμειναν κάτω. Έλαβαν βοήθεια γρήγορα, αλλά δυστυχώς ένας πέθανε», εξήγησε ο δημοτικός διευθυντής Αθλητισμού της Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα στο «RPC», Μάρκος Νοβέλι.

Στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο που καταγράφηκε από κάποιον στην κερκίδα, φαίνονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν τραυματιστεί από τον κεραυνό να έχουν καταρρεύσει στο χορτάρι και αμέσως να σπεύδουν οι συμπαίκτες του και οι αντίπαλοί τους, ώστε να τους βοηθήσουν να μεταφερθούν εκτός του αγωνιστικού χώρου. 

Πρωτοφανές ενδεχομένως το περιστατικό και αναμφίβολα πολύ άσχημες οι εικόνες των αθλητών, σε μία περίπτωση που πραγματικά δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό