21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Κεραυνοί» Καζαγκράντε για Νεϊμάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός και νυν σχολιαστής στον όμιλο ΜΜΕ UOL, Βάλτερ Καζαγκράντε.

Ο άλλοτε σέντερ φορ της Τορίνο όχι μόνο δεν χαρίστηκε στον Νεϊμάρ αλλά τον αποδόμησε, καθώς τα τελευταία χρόνια το άλλοτε μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου μόνο στον αγωνιστικό χώρο δεν διακρίνεται.

Αφού πρώτα δέχθηκε μια σακούλα με ποπ κορν (!) μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, ο σταρ της Αλ Χιλάλ φέρεται να είχε σκληρή αντιπαράθεση με την πρόεδρο της ομοσπονδίας της Βραζιλίας (CBF), Εντνάλντο Ροντρίγκες και τη Δευτέρα (16/10) το «κακό» τρίτωσε για τον «Νέι».

«Όλοι οι παίκτες που εξελίχθηκαν με τον καιρό, είχαν ποδοσφαιρική ευφυΐα. Ο Νεϊμάρ δεν έχει ποδοσφαιρική ευφυΐα. Ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο, κάτι που είναι διαφορετικό από το να κατανοεί το παιχνίδι. Όταν ένας παίκτης έχει τακτική ευφυΐα, ποδοσφαιρική ευφυΐα, καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει», είπε χωρίς περιστροφές ο Καζαγκράντε.

«Αντιλαμβάνεται τις ελλείψεις λόγω ηλικίας και αλλάζει θέσεις γιατί ξέρει τον εαυτό του, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε περίφημα. Ο Τόμας Μίλερ είναι ίσως αυτός που το έκανε πιο έξοχα απ΄ όλους. Ο Νεϊμάρ δεν έχει ποδοσφαιρική ευφυΐα. Δεν ήθελε καν να μάθει, ούτε να μάθει τακτική», συνέχισε ο 60χρονος παλαίμαχος.

Και συμπλήρωσε: «Πάντα στηριζόταν στην ικανότητα και την τεχνική του. Πάντα πίστευε ότι θα είχε την μπάλα, θα έπαιρνε τρεις ή τέσσερις παίκτες μαζί του και θα ντριμπλάρει. Ήταν πάντα σίγουρος γι΄ αυτό, αλλά όχι μόνο η ηλικία του, αλλά και η έλλειψη προπόνησης… Δεν είναι σε καλή φόρμα. Δεν λέω ότι είναι χοντρός, αλλά δεν είναι κατάλληλος γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός, δεν μπορεί να τρέξει, του λείπουν τα τάκλιν, δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Το κεφάλι του σκέφτεται, αλλά το σώμα του δεν το κάνει πια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό