14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα με ΟΦΗ και ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
13.01.2022 | 11:04

Η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ
PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, για να μην μπει σε διαδικασία να προβεί σε διαχωρισμούς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε ότι οι προσεχείς αγώνες με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, για να μην μπει σε διαδικασία να προβεί σε διαχωρισμούς των φιλάθλων της ομάδας, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει ακόμα ο περιορισμός του ανώτατου αριθμού 1.000 ατόμων στις εξέδρες λόγω του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό