20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Καυστικός Κακλαμάνης για Ζαγοράκη: «Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με καυστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Νικήτας Κακλαμάνης τη μεταπήδηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Action24, «Η Επόμενη Μέρα», κληθείς να σχολιάσει τη «μεταγραφή» Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Χρυσόγονος, είπε ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, «μπορεί να ήταν ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, όμως πολιτικά ήταν άχρωμος. Δεν μιλούσε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας».

Στο συγκεκριμένο σημείο έκανε παρέμβαση ο Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας: «Αφήστε να πάρει και το ΠΑΣΟΚ κανέναν δεξιό. Εμείς έχουμε πάρει το μισό ΠΑΣΟΚ. Σιγά πια, έγινε ολόκληρος ντόρος».

Αμέσως, ο κ. Κακλαμάνης ρωτήθηκε για το αν τον πείραξε που έφυγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τη Νέα Δημοκρατία, με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων να απαντά: «Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε».

Το γεγονός ότι ο Θ. Ζαγοράκης ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ ενώ ακόμη είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, να σχολιάζει νωρίτερα σήμερα:

«Είναι επιλογή του, αλλά δεν θυμάμαι άλλο εν ενεργεία ευρωβουλευτή κόμματος χωρίς να στείλει έστω μια επιστολή για να πει ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα. Δεν έγινε αυτό, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ».

«Δεν θέλω να κάνω κανέναν περαιτέρω σχολιασμό, πρόκειται για προσωπική του επιλογή» είπε ο Παύλος Μαρινάκης αλλά έσπευσε να προσθέσει αιχμηρά, «δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν εν ενεργεία ευρωβουλευτής να ανακοινώνεται από άλλο κόμμα, ο κ. Ζαγοράκης ήταν 10 χρόνια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δεν έστειλε ούτε μία επιστολή για να ενημερώσει για την απόφασή του…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό