23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κατσαφάδου: «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, γνωστή για τον φιλανθρωπικό της έργο και την αγάπη της για την προσφορά κατάφερε να συγκινήσει τους  πάντες, αφού on air ανακοίνωσε το αστρονομικό ποσό που πρόκειται να χαρίσει, προκειμένου να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών  που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μία διαφορετική εκπομπή γεμάτη ελπίδα είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά καθώς και φέτος υποδέχθηκε τα παιδιά του Make A Wish Ελλάδος. Στο τέλος της εκπομπής βγήκε η Δήμητρα Κατσαφάδου στον αέρα του ΣΚΑΙ και αφού προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 100.000 ευρώ στον οργανισμό.

«Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση του ποσού, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε μια τόσο γενναιόδωρη χειρονομία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό