27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κατολίσθηση στην Πατρών-Αθηνών λόγω κακοκαιρίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στην Ολυμπία Οδό στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας αλλά και στη Νέα Πέραμο, λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, με αμφιδρόμηση λειτουργεί ο δρόμος στο ύψος του κόμβου της Νέας Περάμου, ενώ κλειστή είναι η έξοδος προς Νέα Πέραμο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παράλληλα, αμφιδρόμηση έχουμε και στην περιοχή του Ελαιώνα στο Αίγιο, με την Ολυμπία Οδό να προειδοποιεί τους οδηγούς να διέρχονται με προσοχή και χαμηλές ταχύτητες.

Η απόφαση για την αμφιδρόμηση στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Πάτρας ελήφθη για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας, ως συνέπεια της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει πολλές περιοχές, ενώ μάλιστα, σημειώθηκε νέα κατολίσθηση στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών -Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα στο Αίγιο, όπου γινόταν, για προληπτικούς λόγους, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό