20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κατηγορείται για βιασμό ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ΜακΛέμορ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ, δεν διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της στο μπάσκετ, καθώς η ομάδα αδυνατεί να κερδίσει ακόμα και εύκολους θεωρητικά αντιπάλους. Ωστόσο, το επίκεντρο αυτή την φορά δεν είναι η «ένωση», αλλά ένας πρώην παίκτης της, ο Μπεν ΜακΛέμορ, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. 

Αναλυτικότερα, στην κατοικία του Όρεγκον των ΗΠΑ, συνελήφθη ο Αμερικάνος γκαρντ για τις κατηγορίες βιασμού και θα δικαστεί στην διάρκεια της ημέρας (11/04). Ο ΜακΛέμορ, είχε προκαλέσει πολλές ζημιές και στην ΑΕΚ, αλλά και στην ομάδα που αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα, την Ρίο Μπρέογκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για α’ βαθμό βιασμού και για άλλα σεξουαλικά αδικήματα, ενώ ταυτόχρονα είχε ενημερώσει τον ισπανικό σύλλογο πως θα βρίσκεται στην γενέτειρά του για προσωπικούς λόγους. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώην NBAer είχε γίνει draft από τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2021. Την φετινή σεζόν (2023/24) υπέγραψε στην ΑΕΚ και μετά από ένα περιστατικό στα Βριλήσσια με πρωταγωνιστή εκείνον, καθώς του έκλεψαν ένα ρολόι μεγάλης αξίας, αποχώρησε από την Ελλάδα. 

Στην Α1, είχε 7 συμμετοχές 9,7 πόντους και 3,7 ριμπάουντ ανά 19 λεπτά, ενώ με την Μπρέογκαν, μέτρησε σε 13 αγώνες και 25,2 λεπτά μέσο όρο 13,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό