20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Στικούδη: Με καρέ και εκκεντρικό look στην Athens Fashion Week

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Δευτέρας 12/6 έδωσε το παρών στην τελευταία μέρα της Athens Fashion Week.

Η AFW έκλεισε με την παρουσίαση των νέων συλλογών των σχεδιαστών Valtadoros και Vlassi Holeva, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό The Ellinikon Experience Park. Σε αυτό για πρώτη φορά έλαβαν μέρος 14 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές της Ένωσης των Σχεδιαστών Μόδας που παρουσίασαν τις ξεχωριστές συλλογές τους.

Η Κατερίνα Στικούδη που αγαπά τη μόδα βρέθηκε στο Ellinikon Exprerience Park προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη της νέας συλλογής των Valtadoros και Vlassi Holeva και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες , έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο της look.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα εκκεντρικό σετ, παντελόνι και crop top και με καρέ!

Κατερίνα Στικούδη-Κατερίνα Στανίση

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για το event, απάντησε και στην ερώτηση αν θα είναι σε πρωινή εκπομπή από τη νέα σεζόν.

«Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για μένα, χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό που συμβαίνει, συζητάω διάφορα projects, είμαι πολύ χαρούμενη, θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε εκεί που λέει η ψυχή μας. Μπορεί να γίνει και κάτι συνδυαστικά» ανάφερε για το αν θα κάνει αλλαγή στα επαγγελματικά της.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίζεται στο J2US και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει ότι τη φλερτάρει έντονα ο ΑΝΤ1 για να είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό