25.4 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Κατερίνα Λάσπα: Τα γενέθλια της μικρής τη κόρης και η ζωή της μετά τον χωρισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Προτεραιότητα της Κατερίνας Λάσπα μετά τον χωρισμό της είναι οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργεί με τις κόρες της.

Η μικρή κόρη της Κατερίνας Λάσπα, Άντρια είχε τα γενέθλια της την Κυριακή 19 Μαΐου και η παρουσιάστρια φρόντισε να τα γιορτάσει παρέα με όλους τους φίλους της. Η Άντρια έκλεισε τα 7 και η τούρτα της, όπως θα δεις και από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Κατερίνα Λάσπα είχε πάνω τον αγαπημένο της ήρωα, τον Stitch.

Η ομοιότητα της Κατερίνας Λάσπα με την κόρη της

Αν πρόσεξες καλά την μικρή Άντρια σίγουρα θα διέκρινες την ομοιότητα που έχει με την μαμά της. Είναι και η ίδια ξανθιά με μπούκλες στα μαλλιά, όπως ακριβώς και η Κατερίνα Λάσπα.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στο προφίλ της η παρουσιάστρια τόσο με την Άντρια όσο και με την μεγάλη της κόρη, την Σάρα.

Η Κατερίνα Λάσπα θέλει να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις για τις κόρες της

Η Κατερίνα Λάσπα έχει ακόμα μια κόρη, την Σάρα, που αυτή τη χρονιά θα κλείσει τα 14. Προτεραιότητα τόσο της παρουσιάστριας όσο και του πρώην συζύγου της, Νεκτάριου Νικολόπουλου είναι οι κόρες τους και αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από τα social media τους, αφού αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους, η Σάρα και η Άντρια αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των αναρτήσεών τους.

Όπως είχε δηλώσει η Κατερίνα Λάσπα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού της: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι ότι είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε ήδη 15 χρόνια. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;».

Σαφώς οι δυο τους θα συνεχίσουν να «περπατάνε μαζί» για πάντα, αφού θα τους ενώνουν τα παιδιά τους.

Το ταξίδι στο Παρίσι

Τον Δεκέμβριο του 2023 και λίγο αφότου ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο η Κατερίνα Λάσπα έκανε και το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μόνη με τις κόρες της, όπως είχαμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της και με αφορμή την Πρωτοχρονιά.

«Αυτά τα χαμόγελα είναι πιο σημαντικά από της Μόνα Λίζα»

https://www.instagram.com/p/C1g78mINSWo/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό