23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Λάσπα: Ο λαμπερός γάμος στη Μύκονο, το διαζύγιο με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο και η σχέση με τον Στέφανο Σαρτίνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Λάσπα είναι μια από τις παρουσιάστριες, που είχαν κάνει «γκελ» με την παρουσία τους, με την ίδια να είναι και σήμερα εντυπωσιακή. Πρόσφατα το όνομά της ήρθε στη δημοσιότητα λόγω του διαζυγίου της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου ανάμεσα στην Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί από το 2006 και παντρεύτηκε στη Μύκονο το 2009, δεν είναι πια μαζί. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

Τι έλεγε η Κατερίνα Λάσπα για τις φήμες διαζυγίου

Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε» είχε πει η ίδια η παρουσιάστρια στο Πρωινό.

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος απέκτησαν μαζί δύο κόρες, τη Σάρα και την Ανδριανή. Η μεγάλη είναι 12 ετών, ενώ η μικρότερη ήρθε στον κόσμο το 2017.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, ενώ συχνά εκφράζει μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram τη μεγάλη αδυναμία που τους έχει.

Είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμα-δες» για τη ζωή με τις κόρες της.

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Κάποια στιγμή μας καλούν από το σχολείο να μας μιλήσουν για το παιδικό στρες. Πάντα εξωγήινος ένιωθα με τις μαζώξεις των γονέων. Κοιτούσα περίεργα τι κάνω εγώ εδώ. Εμάς δεν μας ρωτάει κανείς. Για μια ακόμη φορά πρέπει να κάνουμε σαφές ότι ευτυχισμένη μαμά μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε όλοι καλύτερα», είχε πει η Κατερίνα Λάσπα.

«Η πρώτη κόρη μου δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4-5χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Και ξύπναγε από τις 6 το πρωί και στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό», σημείωσε.

«Το δεύτερο παιδί δεν ήταν στο πρόγραμμα. Απλά συνέβη. Η Σάρα δεν ζητούσε καθόλου αδελφάκι, δεν έβρισκε λόγο να υπάρχει άλλος άνθρωπος. Αυτός που σίγουρα ήθελε ένα αδελφάκι ακόμα ήταν ο άντρας μου. Όταν έμεινα έγκυος άφησα να κυλήσει ο καιρός χωρίς να θεωρώ κάτι δεδομένο. Δέχτηκα συμβουλευτική για να δεχτεί το αδελφάκι της. Την έπαιρνα μαζί μου στις εξετάσεις και ήταν πολύ τρυφερή. Ήθελε να είναι κορίτσι. Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Και ήρθε η Άντρια» είπε η παρουσιάστρια.

 Η πρώτη εμφάνιση μετά την είδηση του διαζυγίου

Λίγες ημέρες μετά, η Κατερίνα Λάσπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο θέατρο και μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού».

«Είμαι καταπληκτικά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα Χριστούγεννα με τα παιδιά είναι πάντα φωτεινά. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, μετά τον Γενάρη… Να είμαστε καλά, να κάνουμε όμορφα πράγματα. Εύχομαι για τις γιορτές χαρές, χαρές, χαρές. Όπως κι αν μεταφράζεται αυτό. Και τύχη. Τα έχω όλα, είμαι ευλογημένη», είπε η Κατερίνα Λάσπα.

Η προσωπική ζωή

Στην προσωπική της ζωή πάντα έκανε μακροχρόνιες σχέσεις. Στη Θεσσαλονίκη όλοι θυμούνται τον δεσμό της στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με τον Χρήστο, έναν γοητευτικό οδοντοτεχνίτη, ενώ αργότερα στην Αθήνα συζητήθηκε πολύ η ερωτική ιστορία της με τον μέχρι τότε αγαπημένο της Ρούλας Κορομηλά και γνωστό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, στις αρχές του 2000.

Μετά από 23 χρόνια τη φημολογούμενη τότε σχέση τους επιβεβαίωσε ο Ιταλός σκηνοθέτης μιλώντας στην Super Κατερίνα. «Είναι κρίμα που δεν βλέπω την Κατερίνα Λάσπα να είναι πολύ μέσα στην τηλεόραση, γιατί πιστεύω πως μπορούσε να δώσει περισσότερα. Έχει καλό ταλέντο. Νομίζω πως είχαμε σχέση, αλλά σήμερα δεν έχουμε επαφή, μηδέν» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Σαρτίνι τον Φεβρουάριο του 2023.

Στη συνέχεια η σχέση της με τον επιχειρηματία και πρώην μπασκετμπολίστα της ομάδας του Αμαρουσίου Νεκτάριο Νικολόπουλο τους οδήγησε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μία λαμπερή τελετή στον Άγιο Σώστη της Μυκόνου.

Ο λαμπερός γάμος στη Μύκονο

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην περιοχή Άγιος Σώστης της Μυκόνου, με κουμπάρους την Ιταλίδα Ασούντα Ρέµη, τη Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Δημήτρη Σταυριανάκη.

Στην εκκλησία κατέφτασε µε ένα στρατιωτικό Jeep Willy’s συνοδευόµενη από τον πατέρα της Αντώνη, αλλά και τις δύο κουµπάρες της, τη Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και την Ασούντα Ρέµη, πρώην παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό σόου του RAI.

Η Κατερίνα πανέμορφη και λαμπερή φορώντας ένα απλό νυφικό που αναδείκνυε το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της, δεν έστησε ούτε ένα λεπτό τον γαμπρό. Παρόντες ήταν μόνο συγγενείς και πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού απ’ όλη την Ελλάδα. Αργότερα ακολούθησε πάρτι στο beach bar που διαθέτει ο Νεκτάριος που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κουμπάρα

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια. Είναι από τις περιπτώσεις τηλεοπτικών προσώπων που βρέθηκε την κατάλληλη ώρα στο σωστό σημείο και ξεκίνησε τυχαία μια καριέρα στην τηλεόραση, την οποία μέχρι τότε ποτέ δεν είχε φανταστεί.

Η Κατερίνα Λάσπα είχε όνειρο να γίνει δικηγόρος όμως για λίγα μόρια δεν κατάφερε να μπει στη Νομική. Μετά το «στραβοπάτημά» της σπούδασε γραφιστική σε ιδιωτική σχολή.

Το πρώτο της πέρασμα από το χώρο των ΜΜΕ δεν ήταν η τηλεόραση. Μόλις είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, άρχισε να δουλεύει περιστασιακά στο τηλεφωνικό κέντρο ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα.

Ήταν το 1997 όταν και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τον χώρο και δεν πέρασε απαρατήρητη. Κι όταν βρέθηκε σε μία συζήτηση δημοσιογράφων και παραγωγών και άκουσε ότι στο τότε τοπικό κανάλι του δήμου Καλαμαριάς ΑΡΓΩ TV ζητούσαν παρουσιάστρια για τα δελτία καιρού πήγε για δοκιμαστικό.

Τελικά ανέλαβε τη θέση. Όμως, αργότερα απορροφήθηκε σε άλλο κανάλι της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων και βραδινού talk show.Εκείνη την εποχή όλοι άρχισαν να μιλούν για την Κατερίνα Λάσπα με τα καλύτερα λόγια και μία γνωριμία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της συμπρωτεύουσας την έφερε στην Αθήνα και στο Star, όπου παρουσίαζε το πρωινό μαγκαζίνο Star cafe.

Το 2002 πήγε στην κρατική τηλεόραση και παρουσίαζε την εκπομπή «Μέλι – Γάλα» ενώ τον επόμενο χρόνο παρουσίασε το ριάλιτι Bar στο Mega.

Λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε στο ΡΙΚ της Κύπρου ως οικοδέσποινα του σόου Super Bingo μέχρι το 2006.

Το φλερτ με την πολιτική

Η Κατερίνα Λάσπα έχει παραδεχθεί ότι της είχε προταθεί να βάλει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2007 αλλά απέρριψε την πρόταση.Είπε βέβαια πως ήταν πολύ τιμητικό γιατί για την τοπική αυτοδιοίκηση της είχαν γίνει αρκετές φορές προτάσεις αλλά για βουλευτικές εκλογές ήταν η πρώτη φορά.

Να σημειώσουμε πως η  Κατερίνα Λάσπα διορίστηκε τον Νοέμβριο του 2022 γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχρησε επικεφαλής του τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ την παρουσιάστρια.

«Η πολιτική είναι στο dna μου. Ξεκινάει από τον άνθρωπο και καταλήγει στον άνθρωπο. Ξέρεις πολύ καλά ότι σχεδόν σε κάθε εκλογική διαδικασία είτε αφορά στις εθνικές εκλογές, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση δέχομαι προτάσεις. Από την άλλη γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλα τα τελευταία 15 χρόνια η ενασχόλησή μου με την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων με τις όποιες δυνάμεις μου, είναι γεγονός. Ήταν πολύ τιμητική λοιπόν η πρόταση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να μου δοθεί σε ένα πιο δυνατό πλαίσιο να ηγηθώ και να δράσω με εξαιρετικούς συνεργάτες» είχε δηλώσει η ίδια στο Youweekly.

Η αγάπη για τη γυμναστική

Η γοητευτική παρουσιάστρια, πάντως, στα 48 της δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αφού βοηθάει τα καλά της γονίδια με πολλή γυμναστική και, φυσικά, σωστή διατροφή. Στο Instagram της Κατερίνας μπορείς να δεις την εντατική και πολλές φορές σκληρή γυμναστική με βαράκια που κάνει και αυτό αποτυπώνεται στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί της! Της αρέσουν όμως και τα extreme sports που κάνει αρκετά συχνά.

Η εξομολόγηση για την παρενόχληση που έχει δεχτεί

Η Κατερίνα Λάσπα πριν δύο χρόνια όταν είχε βρεθεί  καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αποκαλύψει πως έχει δεχτεί παρενόχληση στο παρελθόν.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα και παραδέχτηκε ότι έχει φάει “μόνο τρικλοποδιές” στην πορεία της.

«Το να σου την πέσει ο άλλος κατευθείαν, μου συνέβη μέσα σε κλειστό γραφείο. Τον έκανα ασήκωτο κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, για εμένα έπεσε κουρτίνα. Έπαιρνε τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πως αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης που νομίζει ότι μπορεί αν το χρησιμοποιήσει επιπλέον, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει δεν πρέπει να κουβαλούν την ενοχή», είπε η Κατερίνα Λάσπα.

Η πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί

Η Κατερίνα Λάσπα στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στο «The 2night show» την πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί.

«Μείωσα το στήθος μου», είπε η παρουσιάστρια. «Το μείωσες και με στενοχώρησες!», της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Και τον άντρα μου στενοχώρησα», πρόσθεσε τότε η Κατερίνα Λάσπα γελώντας.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Mega η πρώην τηλεπαρουσιάτρια αποκάλυψε γιατί προχώρησε σε αυτή την επέμβαση.

«Το μίκρυνα γιατί δεν μπορούσα να το κουβαλάω. Επειδή είμαι πολύ με τον αθλητισμό και υπερκινητική, μου ήταν δύσκολο να το κουβαλάω όλο αυτό. Όταν τελείωσα το θέμα πρωταθλητισμού κλπ. αυτό άρχισε να κοιτάει και προς τα κάτω. Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και αυτό να πηγαίνει το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά; Ήθελα την άνεσή μου. Τώρα κοιτάνε ευθεία, όπου τα πας πάνε και είναι και ακούραστα», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Λάσπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό