17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Κόκοτα στο gossip-tv: «Είμαι συνέχεια δίπλα του γιατί όταν φεύγω, νιώθω ότι τον αφήνω μόνο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Κόκοτα, η γυναίκα του Δημήτρη Κόκοτα από την Πέμπτη το βράδυ που εισήχθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραγουδιστής, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του παρ’ όλο που ο ίδιος βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική. 

Οι ώρες αγωνίας που έχει βιώσει τα τελευταία 24ωρα είναι πραγματικά πολύ δύσκολες και η ίδια, παρ’ όλο που δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τον άνθρωπό της, βρίσκεται υπομονετικά έξω από την πόρτα της εντατικής ελπίζοντας πως θα ακούσει τα πρώτα ευχάριστα νέα από τα χείλη των γιατρών του.

Κατερίνα Κόκοτα: «Είμαι πολύ φορτισμένη, μόλις βγήκα από την εντατική.. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

«Οι γιατροί παραμένουν στα ίδια λόγια γιατί είναι νωρίς για να βγάλουν ακόμα συμπεράσματα, τα θετικά εύχομαι. Είναι σταθερή η κατάστασή του και αναφέρουν ότι είναι κρίσιμη με την έννοια ότι είναι κάτι πολύ πρόσφατο, οπότε δεν μπορούν τα αποτελέσματα, σε όλα να είναι σαφή, άρα σίγουρα κρατούν και εκείνοι μία επιφύλαξη μέχρι να δουν με σιγουριά τι γίνεται, πώς λειτουργεί ο οργανισμός του, τι ακριβώς έχει γίνει» δηλώνει στο gossip-tv η Κατερίνα Κόκοτα η οποία ελπίζει πως σύντομα αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει και θα δει ξανά τον Δημήτρης της όρθιο, γερό και δυνατό.

Επειδή έχουν γραφτεί πολλά, τελικά τι ακριβώς τού συνέβη στις πρόβες του J2US; Ήταν ανακοπή, έμφραγμα;

«Ούτε εγώ είμαι γιατρός αλλά ακριβώς αυτό ρώτησα και εγώ. Αρνείται ο εγκέφαλος μου να τα μάθει και να τα ακούει. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται, εγώ δεν το έκανα ποτέ. Ήταν έμφραγμα. Ήταν μία αρτηρία που την ξεβούλωσαν, έτσι απλά μου το είπαν. Δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες και έχει μία σταθερή λειτουργία η καρδιά. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα αυτό. Σημασία έχει ότι ζει, να το πω έτσι απλά. Το θέμα είναι να δουν τώρα πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό και τι εξέλιξη θα έχει. Μπορεί να υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν τους γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή.

Θα τον ξαναδείτε άμεσα γιατί στην εντατική είναι περιορισμένες οι επισκέψεις συγγενών;

«Ναι, επιτρέπεται μόνο μία φορά την ημέρα. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη σήμερα. Ο λόγος που μένω εδώ είναι η αίσθηση ότι είμαστε δίπλα του. Είμαι όλη τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί όταν φεύγω νιώθω ότι τον αφήνω μόνο του, παρ’ ό,τι δεν…»

Η Κατερίνα Κόκοτα κλείνοντας μίλησε για το «πραγματικό ενδιαφέρον» που εισπράττει για τον σύζυγό της, γεγονός που την κάνει να νιώθει ευγνώμων για αυτό το κύμα αγάπης που έχει δεχτεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό