22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Κόκοτα: «Είμαι πολύ φορτισμένη, μόλις βγήκα από την εντατική.. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ φορτισμένη ψυχολογικά ήταν η Κατερίνα Κόκοτα, σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, στη live επικοινωνία της με την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα καθώς μόλις είχε βγει από την εντατική όπου συνεχίζει να βρίσκεται ο τραγουδιστής. 

Η σύζυγός του, δεν έκρυψε μιλώντας με τον Κώστα Τσουρό πως ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη μετά από την επίσκεψή της στον τραγουδιστή και μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Τελευταία εξέλιξη για Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί δε θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν ακόμα»

«Εύχομαι να μην το περάσει κανένας» ήταν τα πρώτα λόγια της, τονίζοντας πως οι γιατροί δεν έχουν κάτι νεότερο για την υγεία του τραγουδιστή.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία όμως η κατάστασή του, όπως είπε και η σύζυγός του παραμένει κρίσιμη όπως και χθες.

Το μόνο στοιχείο που δίνει ελπίδα στην ίδια και την οικογένειά του είναι το γεγονός ότι οι ειδικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι «καθαρές», κάτι που σημαίνει ότι το καρδιακό επεισόδιο δεν προκάλεσε κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά στον οργανισμό του.

Όμως, όπως τόνισε η Κατερίνα Κόκοτα, δεν υπάρχει ακόμα καμία ραγδαία εξέλιξη προς το καλύτερο.

Το μόνο που μπορεί να κάνει η ίδια και οι οικείοι του είναι να κάνουν υπομονή και να αφήσουν τον χρόνο να περάσει ελπίζοντας πως θα λειτουργήσει υπέρ του Δημήτρη Κόκοτα ώστε σύντομα να είναι και πάλι καλά και να στέκεται στα πόδια του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Κόκοτα μετά την ενημέρωση των γιατρών:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό