18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Διδασκάλου για την κατάθεση κατά του Κώστα Κωστόπουλου: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε για το θέμα της κακοποίησης, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να καταθέσει κατά του κατά του Κώστα Κωστόπουλου.

«Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο, είναι τουλάχιστον θρήνος», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Όσον αφορά στην κατάθεσή της στα δικαστήρια για τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει. Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης».

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο η Κατερίνα Διδασκάλου:

Η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη και αποκάλυψε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης είχε επιχειρήσει να τη βιάσει το 2005 μέσα στο καμαρίνι της, ενώ έκαναν τα γυρίσματα τα σειράς «Ερωτας».

«Ήμουν στο καμαρίνι μου και άλλαζα, φορούσα το εσώρουχό μου, μπήκε μέσα και μου είπε “με καυ@@@@@ς”. Άρχισε να αυνανίζεται μπροστά μου και επιχείρησε διείσδυση» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και πρόσθεσε:

«Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι μου ήταν ο σκηνοθέτης, η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα και εκείνος προσπάθησε να διεισδύσει. Εκείνη τη στιγμή παραλύεις, δεν το πιστεύεις ότι το ζεις. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για αυτό, αισθάνεσαι ντροπή, αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως εσύ φταις σε κάτι» κατέθεσε η γνωστή ηθοποιός, για να δεχτεί στη συνέχεια «βροχή» ερωτήσεων από την έδρα.

Πρόεδρος: Κάνατε καταγγελία για αυτό περιστατικό;

Κατερίνα Διδασκάλου: Απευθύνθηκα στο ΣΕΗ και τους είπα ότι αυτό είναι κατάχρηση εξουσίας. Ανέφερα ότι τέτοιου είδους άνθρωποι πρέπει να εκλείψουν από τον χώρο. Είναι ντροπή για τα νέα παιδιά που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους να τραβάνε αυτά που τραβάνε. Ακόμη και σήμερα έρχονται σε εμένα με τη νοοτροπία ότι πρέπει να περάσεις από ένα κρεβάτι για να κάνεις καριέρα, τους λέω ότι δεν είναι έτσι…Πρόεδρος: Γιατί δεν τον καταγγείλατε;

Κατερίνα Διδασκάλου: Τότε είχα τα δύο από τα τρία μου παιδιά μικρά, το άλλο στην εφηβεία. Ημουν με τον σύντροφό μου και ήμασταν πολύ καλά. Ξέρετε, καμιά φορά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο νιώθεις για λάθος λόγους ένοχος ο ίδιος. Ναι, τότε δεν το είπα. Το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ και η κυρία Αθανασοπούλου βρήκε την καταγγελία μου και με κάλεσε ζητώντας μου να καταθέσω εδώ στη δίκη.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλετε;

Κατερίνα Διδασκάλου: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερα αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό