20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου, εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στο περιοδικό Gala με αφορμή τη νέα της παράσταση «Ντερμπεντέρισσα».

Η γνωστή stand up – κωμικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημερινή κοινωνία, αλλά και το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχει ένας άνδρας προκειμένου να βρεθεί δίπλα της.

«Δεν υπάρχουν και πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου. Όλα τα κορίτσια φρόντισαν και στεφανώθηκαν, εγώ ήμουν και σε κώμα και έχασα λίγο χρόνο εκεί. Δεν έχω βγει ακόμα στη γύρα και δεν ξέρω τι καινούρια φρούτα παίζουν εκεί έξω. Έχω την αίσθηση ότι παίζει μια ξηρασία και αχρηστίλα. Κάνω λάθος;» σχολιάζει η Κατερίνα Βρανά.

Όσο για το εάν οι σημερινοί άνδρες έχουν χιούμορ, δήλωσε: «Έχουν και μάλιστα καυστικό, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, ρε παιδί μου. Δεν είμαστε άνετοι τελικά και μας έχει καταπιεί η σοβαροφάνεια. Για να είναι κάποιος μαζί μου πρέπει να καταλάβει τι είναι η κωμωδία και να αυτοσαρκάζεται, αλλιώς τι θα κάνει με μένα…Και μετά όλο αυτό γύρω από τη δυναμική γυναίκα. Σε αμαξίδιο βρίσκομαι, δεν είμαι και τόσο δυναμική».

Για τις ερωτήσεις που συχνά δέχεται: «Αν ξανακούσω άλλη μια φορά την ερώτηση “πώς αισθάνεσαι ως γυναίκα κωμικός;” ή “πώς είναι η ζωή μιας κωμικού με αναπηρία θα αυτοκτονήσω. Κουράστηκα πια με τις κλεισεδούρες, γιατί όλοι μου μιλούν ή με πλησιάζουν λες και είμαι κανένα εξωτικό πουλί;», δήλωσε η Κατερίνα Βρανά στο Gala.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό