18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κατείχαν-διακινούσαν κοκαΐνη, ηρωίνη, χασίς, χάπια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπαράζ συλλήψεων από την αστυνομία στην Αττική για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της Τρίτης στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) ένας 48χρονος, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 0,7 γραμμ. κοκαΐνης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη 259,7 γραμμ., κάνναβη 0,9 γραμμ., 1.000 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επίσης, στο πλαίσιο δράσεως της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Τρίτης, με συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Αχαρνών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο γυναίκες, 28 και 48 ετών και 51χρονος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους και σε κατοικία όπου διέμεναν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ηρωίνη 4,7 γραμμ., κοκαΐνη 1,8 γραμμ., 85 φαρμακευτικά χάπια, 186 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακόμα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ειδική δράση-εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την περαιτέρω αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.

Στη διάρκειά της, ελέχθηκαν 32 άτομα και συνελήφθησαν δύο 56χρονοι και 27χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 169 φαρμακευτικά χάπια και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ειδικές αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό