20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Καταιγίδα» από γκολ ο Άρης και ένα ακόμη τρίποντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακή νίκη για τον Άρη κόντρα στην Λαμία με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα playoff της Stoiximan Super League, που με μια «καταιγίδα» από γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το γκολ της… τιμής για τους φιλοξενούμενους ο νεαρός Κοντονίκος στο 89′.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Άρη να διατηρεί τον έλεγχο και να «πιέζει» την Λαμία η οποία βρισκόταν όλη πίσω από την σέντρα. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα για την ομάδα της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 14′ με τον Μαρτίνες να κάνει την προβολή από κοντά μετά από πάσα του Τσιλούλη, αλλά η μπάλα κατέληξε για λίγο άουτ. Ο ρυθμός στο ματς, ήταν εμφανώς σε χαμηλό τέμπο. Καμία ιδιαίτερη απειλή για καμία από τις δύο εστίες, η ομάδα του Άρη είχε την κατοχή κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό. 

Η Λαμία, από την άλλη έκανε τις προσπάθειές της κυρίως από την αντεπίθεση, όπου κατά κύριο λόγο έψαχνε από εκεί να «πληγώσει» τους Θεσσαλονικείς. Κάπως έτσι μάλιστα έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος. Στο 40ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση, ο Τσιλούλης βρήκε τον Μάλτσι στην περιοχή όπου ανενόχλητος, και από εξαιρετική θέση αστόχησε σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την Λαμία να πάρει το προβάδισμα στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι και ο Άρης πήραν κυριολεκτικά… φωτιά. Οι Θεσσαλονικείς μέσα σε 4 λεπτά «κεραυνοβόλησαν» την Λαμία με 3 γκολ. Ο επιθετικός μονόλογος των τερμάτων, ξεκίνησε πρώτα με τον Σουλεϊμάνοφ που άνοιξε το σκορ και το δρόμο για τα υπόλοιπα δύο στο 55′ με ένα υπέροχο πλασέ. Μετά από ένα λεπτό (56΄), χωρίς να έχουν προλάβει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μανού Γκαρσία χρίστηκε σκόρερ για το διπλασιασμό των τερμάτων. Το 3-0 και το απόλυτο «όνειρο»  σε αυτό το μαγικό τετράλεπτο σημείωσε ο Μπράμπετς στο 59′, που… αποτελείωσε και τους Λαμιώτες σκοράροντας από κοντά.

Η Λαμία ωστόσο, κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής στο 89ο λεπτό με τον Κοντονίκο. Ο Τζούρασεκ, έδιωξε άσχημα την μπάλα η οποία κατέληξε στον νεαρό Έλληνα και εκείνος ανενόχλητος έκανε το 3-1.

Oι ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο (79′ Ρόουζ)Μπράμπετς, Εμβοντό (64′ Βερστράτε), Νταρίντα, Γκαρθία (74′ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (64′ Φετφατζίδης), Ανσαριφάρντ (46′ Σαβέριο), Μορόν

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (67′ Τζανδάρης), Σλίβκα (67′ Τόσιτς), Στάνκο (67′ Λέικ), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (67′ Σαντάνα), Μάλτσι (84′ Κοντονίκος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό