21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καταγγελία στην UEFA για δηλητηρίαση παικτών της ετοιμάζει η Ντνίπρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι οι παίκτες της ομάδα κατανάλωσαν νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια

Σε καταγγελία στην UEFA σε βάρος του Παναθηναϊκού για την δηλητηρίαση 15 παικτών της είναι έτοιμη να προχωρήσει η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο Champions League Ντνίπρο, σύμφωνα με Ουκρανούς δημοσιογράφους.

Ειδικότερα, ενόψει της ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης (3-1) του Παναθηναϊκού στις 20:30 απόψε, οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας σύμφωνα με το κανάλι «TaToTake» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA για την δηλητηρίαση 15 μελών της.

«Η Ντνίπρο-1 θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα», αναφέρει το συγκεκριμένο κανάλι ενημέρωσε μέσω Telegram.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό