16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καταγγελία σοκ νεαρής για παρενόχληση από δημοτικούς αστυνομικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά την καταγγελία που έγινε από νεαρή γυναίκα και αφορά σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας της πρωτεύουσας.

Η κοπέλα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε μέσα από το Tik Tok, πήγε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της μετά από πρόστιμο που δέχθηκε.

Όπως λέει η ίδια, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, ζήτησε από τους δημοτικούς αστυνομικούς να την βρουν ηλεκτρονικά. «Μου λέει ο ένας αστυνομικός να πάμε σπίτι του για να βρούμε την ασφάλεια και ο άλλος χασκογελούσε» αναφέρει η ίδια. Προσθέτει ότι εκείνη επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά, αλλά ο αστυνομικός τη ρωτούσε «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα;».

«Είμαι τόσο συγχυσμένη… Ένιωσα ότι με υποτιμάνε τόσο πολύ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες, όπου και οι τρεις – με συγχωρείται για την έκφραση- με καυλαντίζανε», ακούγεται να λέει στο ίδιο βίντεο.

«Πού σκατά ζω»

Κλείνοντας την καταγγελία της είπε: «Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω… Θέλω μόνο να μου βρείτε την ασφάλεια… Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν, πάνε και χορεύουν ζεϊμπέκικα…».

Και ο Δούκας ζητά ΕΔΕ

Όσον αφορά την εν λόγω καταγγελία, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής γυναίκας από δημοτικούς αστυνομικούς, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ζητάει να διενεργηθεί ΕΔΕ και να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό