19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καταγγελία σοκ για την ασέλγεια γιατρού στη Λάρισα: «Απειλούσε να με σκοτώσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού που – όπως υποστηρίζει – έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατέρα στη Λάρισα ισχυρίζεται ότι και στο παρελθόν είχε κάνει καταγγελίες κατά του γιατρού, αλλά δεν την είχαν πιστέψει.

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού μου είναι όλα ψευδή. Εμείς θα δίναμε και τη ζωή μας, όπως και τώρα, για το παιδί μου, το οποίο βρίσκεται στο σπίτι μου, στο πατρικό μου. Παρέχουμε ηρεμία και φροντίδα όλοι μας στο παιδί», τόνισε αρχικά η μητέρα.

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες για τον γιατρό, είπε: «Έκανα πέντε φορές προσπάθειες, από όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο, να φύγω από το σπίτι. Δεν μας άφηνε ο άντρας μου γιατί έμπαινε στη μέση και πολλές φορές με χτυπούσε κιόλας. Μου απαγόρευε να φύγω από το σπίτι με το παιδί μου. Με απειλούσε, “θα σε σκοτώσω”. Κάποια στιγμή, ε τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά σε μένα και στη μητέρα μου».

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά δικαστήρια μαζί του λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις, το τι έχει κάνει στο παιδί, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου. Πήγαινα στο τμήμα, όμως έχω φτάσει και στον εισαγγελέα, και δεν μου έδινε κανείς καμία σημασία.Υπάρχουν σε δικογραφίες στοιχεία, όλα τι γινότανε. Σε όλες τις μηνύσεις μου έχω αναφέρει τα πάντα. Απλά δεν έδιναν την πρέπουσα σημασία, το ΑΤ όπως και η εισαγγελία. Έπρεπε να φτάσουμε στην Ασφάλεια Κατερίνης».

«Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Έκανα πολλές προσπάθειες να φύγω, να πάρω το παιδί μου και να φύγω αλλά με αποτελούσε ότι θα με σκοτώσει αν πάρω το παιδί και φύγω», υποστήριξε.

Κλείνοντας, η μητέρα τόνισε: «Το παιδί μου είναι πολύ καλά, του παρέχουμε την ψυχολογική υποστήριξη, την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζεται ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Να τονίσω ότι στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της Ασφάλειας, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό