16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κατέρρευσε και πέθανε 24χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα της προπόνησης στην Βολιβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στην Βολιβία κατά την διάρκεια προπόνησης, όπου ένας 24χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε και πέθανε στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο πένθος για την χώρα της Βολιβίας. Ο Γκιγιέρμο Ντένις Μπελτράν, «πάγωσε» την προπόνηση μετά τον αιφνίδιο θάνατό του. 

Ο παίκτης αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ρεάλ Σάντα Κρους, και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει ανεπανάληπτο σοκ σε όλη την χώρα της Βολιβίας. Οι συμπαίκτες του αντίκρυσαν μπροστά στα μάτια τους να ξετυλίγεται ένας τραγικός και αιφνίδιος θάνατος, του φίλου και συμπαίκτη τους. Όλοι στην ομάδα της Ρεάλ Σάντα Κρους, έχουν παραμείνει σε κατάσταση σοκ μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν το τι έχει συμβεί, και τον τόσο άδικο και τραγικό θάνατο του συμπαίκτη τους.

Ο Κολομβιανός, Γκιγιέρμε Ντένις Μπελτράν, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ομάδας και των αυτοπτών μαρτύρων, είχε χάσει ήδη την ζωή του από το χώρο του γηπέδου.

Όλα ξεκίνησα στην προπόνηση της Ρεάλ Σάντα Κρους, ήταν ακόμη μια μέρα στην προπόνηση αλλά τελικά, ένα «μαύρο» γεγονός ήρθε να την «στοιχειώσει» και να τους μείνει χαραγμένη. Ο νεαρός Κολομβιανός, έπεσε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του, και τελικά πέθανε από καρδιακή ανακοπή, η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα της αναπνευστικής ανακοπής.

«Έκανε κανονικά προπόνηση και κατέρρευσε. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά ήταν ήδη νεκρός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό