31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Κατάρρευση του Ολυμπιακού στην Γερμανία και τώρα «τελικός» με τη Μπάτσκα Τοπόλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φράιμπουργκ επικράτησε 5-0 του Ολυμπιακού στην 5η αγωνιστική των ομίλων του  Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν αν βγάλουν αντίδραση, καθώς δέχθηκαν το πρώτο γκολ στα πρώτα μόλις λεπτά του παιχνιδιού. Ο Γκρέγκοριτς πέτυχε χατ-τρικ (3′, 8′, 36′), ο Σιλντίγια πέτυχε το 4ο γκολ των γηπεδούχων στο 42′ και ο Ντοάν σχημάτισε το τελικό 5-0 στο 77ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες με αυτήν την ήττα αποκλείστηκαν από το Europa League κα τώρα θα παίξουν «τελικό» με τη Μπάτσκα Τοπόλα για μια θέση στο Conference League.

Εφιαλτικό ήταν το πρώτο μέρος για τον Ολυμπιακό, που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης. Ο Εγκεστάιν έκανε τη σέντρα, βρήκε τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος παρ’ όλο που είχε πάνω του τον Ρέτσο, έκανε συρτό σουτ και χάρισε το προβάδισμα στη Φράιμπουργκ.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Αυστριακός διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκρέγκοριτς πήρε τη κεφαλιά και «έγραψε» το 2-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει τα πατήματα του, αλλά τα δύο γκολ της Φράιμπουργκ δεν του άφησαν περιθώρια να συνέλθει από τα απανωτά «σοκ». Στο 36′ οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν όμορφα τη μπάλα, με τον Γκρίφο και τον Μακένγκο, ο οποίος σέντραρε στον Γκρέγκοριτς και εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε χατ-τρικ.

Έπειτα από μια ακόμη ωραία συνεργασία των παικτών της Φράιμπουργκ, ο Σιλντίγια σημείωσε το 4-0 στο 42′.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία. Ο Ελ Κααμπί σημείωσε τελική στο 60ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της… τιμής για τον Ολυμπιακό. Στο 77′ η άμυνα των «ερυθρόλευκων» αντέδρασε λάθος και παρ’ όλο που ο Έσε έδειξε αρχικά να ελέγχει τη φάση, μοίρασε ασίστ στον Ντοάν που «έγραψε» το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Σιλιντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Ντοάν, Έγκσταϊν, Χέφλερ, Μοκενγκό, Χέλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Φορτούνης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό