16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Όλα για την καρέκλα από τους “11”

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε προσωπική “βεντέτα” αναγάγει την πολιτική κόντρα με τους “11” της Νέας Αριστεράς ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγες ώρες μετά από τα βαριά υπονοούμενα που άφησε στην Κεντρική Επιτροπή για το δίδυμο Τσακαλώτου – Χαρίτση και τις σχέσεις τους με τραπεζικά και άλλα συμφέροντα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και συντηρεί το τοξικό κλίμα και την αντιπαράθεση με την ομάδα των “11”.

Ο κ. Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, περιγράφει επί της ουσίας ένα σχέδιο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, όταν και έκοψε πρώτος το νήμα αφήνοντας δεύτερη και με καθαρή διαφορά την Έφη Αχτσιόγλου.

“Τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου…”

“Τις αποφάσεις τους, τις είχαν πάρει από το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, από την πρώτη Κυριακή. Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος” λέει ο Στέφανος Κασσελάκης και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στη Νέα Αριστερά, εκτιμά για τους “11”:

“Εκείνοι που ενώ ήταν οι αυτουργοί και συναυτουργοί της απολίτικης καιι ναρκισσιστικής διάσπασης που προκάλεσαν, προσπαθούν τώρα προσχηματικά να την ντύσουν με δήθεν πολιτικό περιεχόμενο”.

Ο Κασσελάκης αναιρεί τον…Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι μέσα σε αυτόν τον πυκνό πολιτικό χρόνο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “υπήρξαν στιγμές που χρησιμοποίησε έντονες εκφράσεις”.

Στην κεντρική Επιτροπή του κόμματος ωστόσο εμφανίστηκε με βαριές κατηγορίες και υπονοούμενα κατηγορώντας ανοιχτά τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Αλέξη Χαρίτση ότι λειτουργούσαν ως εκπρόσωποι των τραπεζών, των servicers και άλλων συμφερόντων που είχαν παρεισφρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Είμαι καθαρός και δεν έχω εξαρτήσεις” δηλώνει στο Βήμα ο κ. Κασσελάκης σπεύδοντας να χαρακτηρίσει “ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ” τον Αλέξη Τσίπρα αν και με τις βολές του προς τους “11” επί της ουσίας στράφηκε και εναντίον του προκατόχου του, αφού τόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο Αλέξης Χαρίτσης, αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες του οικονομικού επιτελείου της “πρώτης φοράς Αριστεράς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό