18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Τσίπρας, τεκίλα, αστακοκάραβα και Μπέος

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάνει σχέδια για την πολιτική και την προσωπική του ζωή μακροπρόθεσμα στην Ελλάδα διαλύοντας έτσι τα σύννεφα από τη φράση που είπε ο σύζυγός του Τάιλερ στο Star για διαμονή στην Ελλάδα, για τουλάχιστον μία δεκαετία και βάζει μόνος του τον πήχη των ευρωεκλογών: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πολύ πάνω από 17,8».  

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε μία συνέντευξη «ποταμό» στον ΑΝΤ1 μίλησε για τη γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον οποίο κατηγόρησε ότι αναιρεί όλα όσα του έλεγε τότε για τη λειτουργία του κράτους και πως καλύπτει τον Κώστα Καραμανλή στην τραγωδία των Τεμπών. «Το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο τζάκι, είμαι ανοιχτός σε προανακριτική και για την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Κασσελάκης.  

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης 

«Ήταν ουδέτερος ο Αλέξης στην εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν με βοήθησε, εγώ κέρδισα με το σπαθί μου» είπε ο κ. Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε δώσει το παρών στο Συνέδριο του κόμματος. 

«Δε με πλήγωσε αυτό, είμαι σκληρό καρύδι και είμαι έτοιμος να δεχθώ ανά πάσα στιγμή πισώπλατη μαχαιριά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «εμένα με ψήφισαν οι λαϊκές συνοικίες, στις αστικές συνοικίες, στην Κηφισιά και στο Ψυχικό για παράδειγμα είχα τα ίδια ποσοστά με την Έφη» πρόσθεσε.  

Για τον Παύλο Πολάκη είπε πως είναι ένας «έντιμος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός γιατρός», με τον οποίο έχει στενή σχέση μαζί του γιατί η μητέρα του, τού θυμίζει την γιαγιά του από την Κρήτη «Έχουμε άλλο στιλ αλλά είναι έντιμος και πιστεύω πως έκανε λάθος που απείχε από την ψηφοφορία για την ισότητα στον πολιτικό γάμο» είπε ο κ. Κασσελάκης. 

Αναφερόμενος στο επίμαχο ερωτηματολόγιο που άναψε φωτιές στην Κουμουνδούρου, υποστήριξε πως δεν υπάρχουν θέματα ταμπού και πως ο πρώτος λόγος ανήκει πάντα στα μέλη. Υποστήριξε ωστόσο πως κατά την άποψή του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να αλλάξει όνομα. 

Γάμος αλά Ελληνικά εκτός Αθηνών με τον Τάιλερ 

Ο κ. Κασσελάκης επιβεβαίωσε πως με τον Τάιλερ θα παντρευτούν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι, εκτός Αθηνών, όπως είπε. Επί του παρόντος δηλώνει πως αναζητεί σπίτι στο κέντρο για να είναι κοντά στη Βουλή, όπως είπε – και σε 13 ημέρες θα παρουσιαστεί για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Θήβα ή στην Σπάρτη.  Πριν παρουσιαστεί πάντως θα περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης μαζί με τον σύζυγό του, στην ορεινή Αρκαδία. 

Για τις επιχειρήσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες αρκέστηκε να πει πως ασχολείται με τα «αστακοκάραβα» – αν και ο ίδιος δεν έχει ψαρέψει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο και επανέλαβε πως με τον Τάιλερ  απολαμβάνουν πάντα μία καλή τεκίλα και στόχος τους είναι σε βάθος 5ετίας να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό