25 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Το τροχόσπιτο, η ομοφοβική επίθεση και η ευχή στη μητέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς έχει μπει για τα καλά ο πρόεδρους του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεξαχθούν οι ευρωεκλογές.

Ο κ. Κασσελάκης μετά την περιοδεία του στο Αιγαίο με σκάφος, επέλεξε ένα τροχόσπιτο για να πραγματοποιήσει τις επισκέψεις του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Χθές ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στις πληγείσες περιοχές από την περσινή κακοκαιρία και στο Πήλιο.

Αρχικά ο Στεφανος Κασσελάκης πήγε στη λίμνη Κάρλα, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, την αντιπεριφερειάρχη ‘Αννα Μαρία Παπαδημητρίου και τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που υπάρχουν από τις τεράστιες ποσότητες νερού που εξακολουθούν να παραμένουν στην πλημμυρισμένη περιοχή, τις δυσκολίες των κατοίκων που έχουν χάσει τα χωράφια τους αλλά και τις κατεστραμμένες σοδειές και τα χαμένα εισοδήματα.

Μετά την Κάρλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την παρακάρλια κωμόπολη Κανάλια όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο  και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες, άκουσε τα προβλήματά τους και δέχθηκε λουλούδια, αλλά και τοπικά προϊόντα.

Ακούγοντας τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει οτιδήποτε για να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής ώστε να βρεθούν λύσεις και τόνισε πως είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών και πολιτών.

Η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία των Καναλίων όπου με τη συντροφιά των τοπικών παραγόντων ο κ. Κασσελάκης δοκίμασε τοπικό τσίπουρο και μεζέδες.

Οι ευχές στη μητέρα του και η ομοφοβική επίθεση

Μέσα στο φορτωμένο του πρόγραμμα, ο κ. Κασσελάκης βρήκε λίγο χρόνο να πει χρόνια πολλά στη μητέρα του για την «Ημέρα της Μητέρας», όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε στο TikTok την τηλεφωνική επικοινωνία και τις ευχές στη μητέρα του, η οποία ωστόσο στην αρχή νόμιζε ότι μιλούσε με τον αδερφό του.

Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποίησε με ποιον από τους δύο γιους της μιλάει, δικαιλογώντας τη σύγχυση λεγόντας ότι«έχει αλλάξει η χροιά της φωνής σου, να πίνεις ζεστά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Μάλιστα, η μητέρα του εξέφρασε το παράπονο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν της απαντά στο τηλέφωνο, παρόλο που τον καλεί ξανά και ξανά. Τυπική Ελληνίδα μάνα δηλαδή.

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα στο Βόλο, σημαδεύθηκε από την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Κασσελάκης. Περαστικός άνδρας, την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Κασσελάκης, φώναξε «π@@στάρα» με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά του απάντησε:«Να είσαι καλά, έλα να το πείς εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Οι επόμενοι σταθμοί

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό