19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: «Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Αδωνις Γεωργιάδης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ», όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι «εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει:

«Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης».

Σχολιάζει ότι «το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του «έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές» – αυτοί που βάφτισαν «λαθραίους» αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε «περάστε κόσμε». Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».

Επανέρχομαι διότι εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό.

Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την.

Δε θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η… pic.twitter.com/nTcUNzs8F0

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 22, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό