16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης στον πατέρα που κατήγγειλε κακοποίηση στη Νίσυρο: Θα είμαστε δίπλα σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον πατέρα που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση του 10χρονου παιδιού του από κάτοικο της Νισύρου, επισκέφτηκε σήμερα στο νησί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα στη Νίσυρο αναζήτησα και συνάντησα τον Σαϊμίρ. Έναν βιοπαλαιστή πατέρα που από τα άγρια χαράματα έως αργά το βράδυ εργάζεται για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά.

Ο Σαϊμίρ, ο γιος του, ύψωσαν ανάστημα και κατήγγειλαν ένα -όπως φαίνεται- κατ’ εξακολούθηση έγκλημα.

Οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους. Η κοινωνία της Νισύρου το απέδειξε στην πράξη.

Οφείλει και η πολιτεία να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους καταγγέλοντες, αλλά και να τους προστατεύσει νομικά.

Στο πρώτο σκέλος, ήδη εθελοντές ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδράμουν. Το δεύτερο είναι απόφαση της κυβέρνησης.

Εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, στεκόμαστε πλάι στο δίκιο. Σθεναρά».

Πλήθος καταγγελιών σε βάρος του αρχαιοφύλακα

Σε βάρος του 50χρονου αρχαιοφύλακα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχουν καταγγελίες και από άλλα ανήλικα παιδιά.

«Τους έδειξε το όργανό του ως αναπαράσταση για να δουν πως είναι ας πούμε, ότι πρέπει να είναι έτσι. Και μην ντρέπεστε και εσείς δείξτε το και εσείς. Πανικοβλήθηκαν εκείνη την ώρα, σκουντήχτηκαν μεταξύ τους και με κάποιο τρόπο φύγανε», είπε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή. Όπως υποστηρίζουν οι γονείς που τον κατήγγειλαν, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας προσπαθούσε επίμονα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών.

«Πήγε να τους κάνει μάθημα πως θα προσελκύσουν μία γυναίκα, ένα κορίτσι. Με το που κατέβασε το παντελόνι του, σηκωθήκαν και φύγαν τα παιδιά», είπε ο πατέρας 15χρονου μαθητή. Όπως λένε οι γονείς που δηλώνουν οργισμένοι, ο 50χρονος, όταν κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, φρόντιζε να βρει τρόπο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. «Πρέπει να αναλάβει και η δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρούνται, να τιμωρούνται με τον χειρότερο τρόπο», είπε η μητέρα μαθητή.

Τι λέει ο 50χρονος

Από την πλευρά του, ο 50χρονος αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται. Ο αρχαιοφύλακας, μιλώντας στο Mega, είχε πει ότι «εγώ είμαι ελεύθερος, είμαι ήδη στον δρόμο για να πάω να δω την οικογένεια μου, δεν μου έχει πει κανείς ότι δεν απαγορεύεται να φύγεις ή είσαι κρατούμενος και εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συνέβησαν. Ξέρω ότι είναι πλεκτάνη, είχα προηγούμενα με τον πατέρα του παιδιού αυτού. Τον είχα υπό παρακολούθηση διότι είμαι στην αρχαιολογία εγώ, οπότε βλέποντας τον σε έναν αρχαιολογικό χώρο, σε περίεργες κινήσεις, τον παρακολουθούσα. Εγώ δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι. Εγώ ήμουν στην ομάδα την ποδοσφαιρική, τα παιδιά ήταν φιλικά όλα μαζί μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό