20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Οι 30 που υπέγραψαν την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι μεταξύ των πέντε συνολικά υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, στη μετά-Τσίπρα εποχή.Ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος του Στέφανου Κασσελάκη. Θα έπρεπε πάρα πολύ σύντομα να ψάξει και να βρει τις τριάντα υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα του επέτρεπαν να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν από την έναρξη του Διαρκούς Συνεδρίου που έλαβε χώρα το Σάββατο (2/9) στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ο 35χρονος πολιτικός κατέθεσε το σχετικό αίτημα στο προεδρείο κι έλαβε την έγκριση, η οποία αποτελούσε προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στις εσωτερικές διαδικασίες και τη διεκδίκηση του χρίσματος διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη υπέγραψαν αρκετά προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Τσίπρας.

Η βουλεύτρια Πέλλας είχε ήδη προαναγγείλει ότι θα στηρίξει τον τελευταίο χρονικά υποψήφιο, μιλώντας στους δημοσιογράφους για την «ισότητα των ευκαιριών».

Συνολικά υπέγραψαν οι:1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ.βουλευτής4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ.βουλευτής5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ.βουλευτής6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ.βουλευτής7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ.βουλευτής8)ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ.βουλευτής9) ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ16)ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ17)ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ19)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ25) ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ12:56

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό